Aici puteti găsi toate serviciile noastre.

Luni – Vineri: 10:00 – 20:00

Completează cererea online de programare cererea online sau sună la 0740574764

Str. Anton Pann nr.12, corp D (CMA Dent)

Se spune ca parintii sunt primul model al copiilor. Asa a inceput totul. Doi parinti, medici stomatologi, pasionati si devotati meseriei lor. Le-am calcat pe urme.

Profesez aceasta meserie privind omul ca un intreg.

Una dintre prioritatile mele este ca pacientul sa fie relaxat si sa se simta confortabil cat timp eu lucrez pentru a-i reda un zambet frumos si cel mai important, sanatos.

Caut sa ma dezvolt cat mai mult pentru a le putea oferi pacientiilor mei cele mai potrivite tratamente pentru nevoile lor.

Nu sunt un perfectionist in viata de zi cu zi, insa cand vine vorba de dantura, acord o atentie deosebita detaliilor. Satisfactia cea mai mare e atunci cand oamenii iti multumesc si aleg sa iti calce pragul din nou si din nou.

Situată într-o locație semicentrală, ușor accesibilă, clinica stomatologică  vă oferă o gamă variată de manopere stomatologice. Pornind de la prevenție, până la tratamente complexe de terapie și estetică dentară, medicii noștri au mare grijă de orice zâmbet.

Ne facem remarcați atat prin calitatea serviciilor și a materialelor, cat si prin profesionalism și amabilitate. Îngrijim dantura pacienților de orice vârstă. De la stomatologie pentru copii până la proteze și implanturi dentare pentru cei trecuți de prima tinerețe, zâmbetele pacienților care ne trec pragul sunt principala noastră grijă.

Credem în transparență, profesionalism și îmbunătățire continuă. Astfel, medicii noștri dentiști sunt într-o formare continuă și participă la diferite cursuri, congrese, workshopuri și evenimente, participări ce le permit să fie la curent cu toate inovațiile apărute în domeniul stomatologic.

Programare Online

Durerea de dinți apare când te aștepți mai puțin. Uneori apare când noi nu suntem la cabinet. Așadar, pentru orice tip de serviciu ne puteți suna sau face o programare online. Completați formularul și un membru al echipei vă va contacta în cel mai scurt timp.

 

Pacienții Clinicii Stomatologice zic că…

 • “Nimănui nu îi place să meargă la doctor și cu atât mai puțin la dentist. Dar voi v-ați preocupat mai întâi să îmi fie bine și să îmi treacă teama de medicul dentist. A fost prima oară când cuiva i-a păsat. Doctori prietenoși, cu experiență vastă în domeniu. Recomand cu drag.”

  D.R.
 • “Cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj. Fără durere, foarte atenți la detalii și super rapizi. Nici nu mi-am dat seama la care dinte s-a lucrat.”

  M.M.
 • “Cea mai bună echipă! Doctori și, în primul rând, oameni de nota 10.”

  K.S.
 • The best dental practice I've ever been to. Efficient, caring and clean. Extremely happy
  C.A.
 • “Este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Cluj. Echipamentul și expertiza lor sunt la un nivel de top, iar asta la un cost decent. Ei sunt cei ce o să te ajute atunci când alți medici îți spun că nu se poate. Și de aceea îi recomand cu drag”

  A.F.
 • “Servicii de calitate oferite de specialiști în domeniul stomatologiei. Echipa îmi e dragă, aparatura este nouă și serviciile sunt minunate. Recomand cu încredere!”

  P.A.