Despre AnmarDent

Existăm de mai bine de 25 de ani și suntem recunoscuți pentru profesionalism, dedicare și ambiție. Atunci când oamenii se încred în specialiștii AnmarDent, știu că ne vor părăsi cabinetul cu zâmbetul pe buze.

Îngrijim dantura pacienților de orice vârstă, de la stomatologie pentru copii până la proteze dentare și implanturi pentru cei trecuți de prima tinerețe. Zâmbetele pacienților care ne trec pragul sunt principala noastră grijă. De la albirea dinților până la endodonție și implanturi dentare, echipa AnmarDent are experiența combinată pentru a adresa aproape orice fel de problemă dentară.

Pentru a asigura cea mai bună calitate a serviciilor, medicii noștri dentiști sunt într-o formare continuă și participă la diverse cursuri, congrese, workshopuri și evenimente, ce le permit să fie la curent cu toate inovațiile apărute în domeniul stomatologic. Aceste descoperiri sunt aduse pacienților sub forma unor servicii de calitate, dar și ca modalități mai ușoare sau uneori minim invazive de a rezolva problemele dentare.

Unde ne găsiți

Cabinetul Stomatologic AnmarDent este situat pe strada Iuliu Hațieganu, nr.13, Cluj-Napoca. Această zonă este ușor accesibilă cu autobuzul sau pe jos, dar are și parcări disponibile în apropiere.

Programare Online

Durerea de dinți apare când te aștepți mai puțin. Uneori apare când noi nu suntem la cabinet. Așadar, pentru orice tip de serviciu ne puteți suna sau face o programare online. Completați formularul și un membru al echipei vă va contacta în cel mai scurt timp.