Albire Dentară

Albire Dentară - Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca | ANMARDENT

Albirea profesională a dinților este poate cea mai populară procedură stomatologică. Spre deosebire de folosirea unui produs din comerț care încorporează agenți de albire în doze mici, albirea la un cabinet stomatologic are loc în condiții atent monitorizate, care permit o utilizare sigură, controlată și fără durere a unei concentrații relativ ridicate de gel de albire.

Această procedură oferă rezultate care sunt vizibile imediat, albind dinții cu până la 8-14 nuanțe pentru o perioadă ce poate ajunge până la câțiva ani, în funcție de caz.

Care sunt rezultatele albirii dentare?

Rezultatele acestei proceduri vor diferi în funcție de vârstă, ereditate, colorare a dinților sau aparținere la un grup de risc. Albirea dinților nu este permanentă. Sub acțiunea factorilor externi dinții încep să se păteze după albire.

Astfel, pentru păstrarea efectului de albire se recomandă limitarea consumului anumitor alimente (în special cafea, ceai negru, vin roșu, fructe sau legume de culoare închisă), limitarea sau abandonarea consumului de tutun dar și o atentă igienă și îngrijire a dinților.

Este albirea dinților o procedură sigură?

Înainte de a începe procedura de albire a dinților, medicul stomatolog identifică și analizează toți posibilii factori de risc și apoi acționează în consecință. Atenție, căci în unele cazuri, este posibil ca albirea să nu fie recomandată. Medicii noștri vă vor informa dacă albirea poate sau nu poate fi făcută. Recomandarea este de dorit și se aplică chiar și în cazul produselor din comerț. Deși există diferite pachete de albire a dinților pe piață, efectele acestora sunt vizibil mai reduse ca durată și ca grad de albire. Totuși, înainte de a le folosi, sfatul doctorului este mai mult decât recomandat.

Sunt și cazuri în care albirea nu va fi completă. Dacă dintele prezintă anumite pete anorganice sau a existat o traumă care a determinat întunecarea dentinei, atunci este foarte probabil ca după procedura de albire dintele să rămână fie cu pete întunecate, fie întunecat cu totul. Din nou, și în acest caz, medicul specialist va analiza toate aceste aspecte și vă va informa în consecință.

Tarife | Albire Dentară

Programează-te

Nume şi prenume*

Număr de telefon*

Email*

Motivul programării*

Cum doriţi să vă contactăm?*

Mesaj

Testimoniale

 • “Nimănui nu îi place să meargă la doctor și cu atât mai puțin la dentist. Dar voi v-ați preocupat mai întâi să îmi fie bine și să îmi treacă teama de medicul dentist. A fost prima oară când cuiva i-a păsat. Doctori prietenoși, cu experiență vastă în domeniu. Recomand cu drag.”

  D.R.
 • “Cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj. Fără durere, foarte atenți la detalii și super rapizi. Nici nu mi-am dat seama la care dinte s-a lucrat.”

  M.M.
 • “Cea mai bună echipă! Doctori și, în primul rând, oameni de nota 10.”

  K.S.
 • The best dental practice I've ever been to. Efficient, caring and clean. Extremely happy
  C.A.
 • “Este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Cluj. Echipamentul și expertiza lor sunt la un nivel de top, iar asta la un cost decent. Ei sunt cei ce o să te ajute atunci când alți medici îți spun că nu se poate. Și de aceea îi recomand cu drag”

  A.F.
 • “Servicii de calitate oferite de specialiști în domeniul stomatologiei. Echipa îmi e dragă, aparatura este nouă și serviciile sunt minunate. Recomand cu încredere!”

  P.A.