Implanturi dentare

Implanturi dentare - Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca | ANMARDENT

Tooth human implant (done in 3d graphics)

Când un dinte nu poate fi salvat sau deja dintele este absent, recomandăm inserarea unui implant dentar. Acesta este cea mai modernă și mai eficientă modalitate de a înlocui un dinte pierdut.

Implantul dentar este o piesă din titan, cu formă de șurub care are rolul de a înlocui rădăcina dintelui lipsa. Apoi, pe implant se realizează o coroană, o punte sau o proteză în funcție de caz.

Consecințele lipsei dinților

Când un pacient pierde unul sau mai mulți dinți, atât masticația cât și estetica au de suferit. În plus, acolo unde nu mai sunt dinți, osul se va resorbi (topi), astfel încât inserarea unui implant devine o procedură grea sau chiar imposibilă fără manopere suplimentare cum ar fi adiția de os.

Tarife | Implanturi dentare

Programează-te

Nume şi prenume*

Număr de telefon*

Email*

Motivul programării*

Cum doriţi să vă contactăm?*

Mesaj

Testimoniale

 • “Nimănui nu îi place să meargă la doctor și cu atât mai puțin la dentist. Dar voi v-ați preocupat mai întâi să îmi fie bine și să îmi treacă teama de medicul dentist. A fost prima oară când cuiva i-a păsat. Doctori prietenoși, cu experiență vastă în domeniu. Recomand cu drag.”

  D.R.
 • “Cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj. Fără durere, foarte atenți la detalii și super rapizi. Nici nu mi-am dat seama la care dinte s-a lucrat.”

  M.M.
 • “Cea mai bună echipă! Doctori și, în primul rând, oameni de nota 10.”

  K.S.
 • The best dental practice I've ever been to. Efficient, caring and clean. Extremely happy
  C.A.
 • “Este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Cluj. Echipamentul și expertiza lor sunt la un nivel de top, iar asta la un cost decent. Ei sunt cei ce o să te ajute atunci când alți medici îți spun că nu se poate. Și de aceea îi recomand cu drag”

  A.F.
 • “Servicii de calitate oferite de specialiști în domeniul stomatologiei. Echipa îmi e dragă, aparatura este nouă și serviciile sunt minunate. Recomand cu încredere!”

  P.A.