Profilaxie

Profilaxie - Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca | ANMARDENT

Profilaxia dentară este o procedură de rutină, preventivă care se referă la detartrajul și periajul profesional recomandat în general o dată la circa 6 luni.

Când să vin la detartraj?

Majoritatea oamenilor trebuie să-și vadă medicul stomatolog de două ori pe an cel puțin. Cu toate acestea, unele persoane trebuie să urmeze un program diferit. Dacă dinții și gingiile sunt sănătoase, este posibil să nu fie cazul să treceți pe la noi la fel de des.

Dacă în schimb faceți parte dintr-un grup de risc, medicul stomatolog vă poate recomanda vizite mai frecvente. De cele mai multe ori în timpul profilaxiei descoperim mici carii care pot fi tratate rapid și fără durere.

Există o serie de probleme dentare pe care s-ar putea să nu le observați într-un stadiu incipient. Cu toate acestea, o programare la un control, un detartraj, poate ajuta medicul dentist să descopere aceste probleme încă de la început.

Care sunt grupurile de risc

Grupurile de risc ridicat includ fumătorii, persoanele cu boli parodontale, ale gingiilor sau cu predispoziție la dezvoltarea cariilor. În funcție de fiecare caz, medicul stomatolog recomandă un program de profilaxie cu intervale clare la care pacienții se vor prezenta.

În timpul acestei programări, medicul stomatolog efectuează o examinare completă a gurii. Această include examinarea dinților, gingiilor și a întregii cavități bucale. Câteodată este necesar să se efectueze și câteva radiografii dentare pe care le putem face in-house.

Tarife | Profilaxie

Programează-te

Nume şi prenume*

Număr de telefon*

Email*

Motivul programării*

Cum doriţi să vă contactăm?*

Mesaj

Testimoniale

 • “Nimănui nu îi place să meargă la doctor și cu atât mai puțin la dentist. Dar voi v-ați preocupat mai întâi să îmi fie bine și să îmi treacă teama de medicul dentist. A fost prima oară când cuiva i-a păsat. Doctori prietenoși, cu experiență vastă în domeniu. Recomand cu drag.”

  D.R.
 • “Cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj. Fără durere, foarte atenți la detalii și super rapizi. Nici nu mi-am dat seama la care dinte s-a lucrat.”

  M.M.
 • “Cea mai bună echipă! Doctori și, în primul rând, oameni de nota 10.”

  K.S.
 • The best dental practice I've ever been to. Efficient, caring and clean. Extremely happy
  C.A.
 • “Este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Cluj. Echipamentul și expertiza lor sunt la un nivel de top, iar asta la un cost decent. Ei sunt cei ce o să te ajute atunci când alți medici îți spun că nu se poate. Și de aceea îi recomand cu drag”

  A.F.
 • “Servicii de calitate oferite de specialiști în domeniul stomatologiei. Echipa îmi e dragă, aparatura este nouă și serviciile sunt minunate. Recomand cu încredere!”

  P.A.