Proteze Dentare

Proteze Dentare - Cabinet Stomatologic Cluj-Napoca | ANMARDENT

Protezele dentare sunt lucrări protetice mobile care au rolul de a înlocui dinții lipsă.

Există mai multe tipuri de proteze: proteză mobilă (totală/parțială), proteze mobilizabile (sunt prinse de dinții restanți, sau de implanturi și pot fi îndepărtate de către pacient pentru igienizare), proteză fixă pe implanturi.

Acest tip de lucrare protetică a evoluat mult de-a lungul anilor. Dentiștii contemporani colaborează cu tehnicieni dentari cu experiență care au la îndemână materiale moderne pentru a crea proteze dentare extrem de realiste.

Aplicarea fațetelor dentare

Tratamentul este nedureros, minim invaziv și poate dura în general între 7 și 10 zile până la finalizarea tratamentului.

Cum se îngrijesc fațetele ?

Îngrijirea fațetelor ceramice este destul de simplă. Purtați-vă cu ele ca și cum ar fi dinții dumneavoastră naturali. Efectuați periajul corect de două ori pe zi și folosiți ață dentară sau alte mijloace de curățare interdentală în fiecare seară.

Tarife | Proteze Dentare

Programează-te

Nume şi prenume*

Număr de telefon*

Email*

Motivul programării*

Cum doriţi să vă contactăm?*

Mesaj

Testimoniale

 • “Nimănui nu îi place să meargă la doctor și cu atât mai puțin la dentist. Dar voi v-ați preocupat mai întâi să îmi fie bine și să îmi treacă teama de medicul dentist. A fost prima oară când cuiva i-a păsat. Doctori prietenoși, cu experiență vastă în domeniu. Recomand cu drag.”

  D.R.
 • “Cel mai bun cabinet stomatologic din Cluj. Fără durere, foarte atenți la detalii și super rapizi. Nici nu mi-am dat seama la care dinte s-a lucrat.”

  M.M.
 • “Cea mai bună echipă! Doctori și, în primul rând, oameni de nota 10.”

  K.S.
 • The best dental practice I've ever been to. Efficient, caring and clean. Extremely happy
  C.A.
 • “Este una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Cluj. Echipamentul și expertiza lor sunt la un nivel de top, iar asta la un cost decent. Ei sunt cei ce o să te ajute atunci când alți medici îți spun că nu se poate. Și de aceea îi recomand cu drag”

  A.F.
 • “Servicii de calitate oferite de specialiști în domeniul stomatologiei. Echipa îmi e dragă, aparatura este nouă și serviciile sunt minunate. Recomand cu încredere!”

  P.A.